De stichting Woord en Daad werkt aan duurzame verandering voor mensen in armoede. Rond Woord en Daad bestaat een netwerk van meer dan 1.100 betrokken ondernemers die zich inzetten voor armoedebestrijding. Quist Elektra is sinds de oprichting betrokken bij Woord en Daad middels sponsoring. Concreet betekent dit: financiële steun aan vijf kinderen in Indonesië. De financiële bijdrage van Quist Elektra is belangrijk voor hen. Met het geld wordt gezorgd dat de kinderen naar school kunnen en de mogelijkheid hebben om hun eigen leven op te bouwen. 

Diensten

Intercom

Intercom

Als het om nieuwe intercom-toepassingen gaat, is geen vraag ons te gek Meer info »

Vloerverwarming

Is uw huis goed ge├»soleerd? Overweeg dan deze comfortabele oplossing Meer info »

Elektrische installaties

Alles rond data, licht, audio en video is bij ons in goede handen! Meer info »

Automatische deuren

Koppel de automatische deur aan intercom, smartphone of tag aan uw sleutelbos Meer info »

Over Quist Elektra

Persoonlijk contact en kwaliteit staan voorop

Quist Elektra is een klein en snel schakelend installatiebedrijf voor intercom, elektrische installaties, vloerverwarming en automatische deuren. Wij zijn actief sinds 2002 en werken voor particulieren, VvE's en bedrijven. De regio Haaglanden is ons werkgebied. Meedenken is ons handelsmerk. Lees verder »

Contact opnemen

Voor vragen nemen wij natuurlijk graag de tijd. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Een e-mail sturen kan ook. Klik hieronder voor ons contactformulier en vraag wat u maar wilt over onze elektrotechnische oplossingen.

naar het contactformulier

Quist Elektra
Meppelrade 179
2544 XP Den Haag
Tel: 070-3062607

KVK: 27251164
BTW-nummer: NL001711979B33

onderwerp

uw gegevens

Vraag / opmerking

ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.