Vloerverwarming

Vloerverwarming

Wat is er fijner dan vloerverwarming in huis als de dagen kouder worden? Quist Elektra is dealer en installateur van een bijzonder vloerverwarmingsproduct: Living Heat. Onze infrarood-vloerverwarming is breed toepasbaar: onder laminaat, vloerbedekking of plavuizen, maar ook in wanden en muren. Als uw huis goed geïsoleerd is overweeg dan te kiezen voor deze comfortabele oplossing. Aansturen gebeurt eenvoudig met de thermostaat. Met onze oplossing kunt u ook alleen de zithoek van vloerwarming voorzien, of alleen de badkamervloer. Overleg het met ons en wij leveren u maatwerk.

Projecten

Over Quist Elektra

Persoonlijk contact en kwaliteit staan voorop

Quist Elektra is een klein en snel schakelend installatiebedrijf voor intercom, elektrische installaties, vloerverwarming en automatische deuren. Wij zijn actief sinds 2002 en werken voor particulieren, VvE's en bedrijven. De regio Haaglanden is ons werkgebied. Meedenken is ons handelsmerk. Lees verder »

Contact opnemen

Voor vragen nemen wij natuurlijk graag de tijd. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Een e-mail sturen kan ook. Klik hieronder voor ons contactformulier en vraag wat u maar wilt over onze elektrotechnische oplossingen.

naar het contactformulier

Quist Elektra
Meppelrade 179
2544 XP Den Haag
Tel: 070-3062607

KVK: 27251164
BTW-nummer: NL001711979B33

onderwerp

uw gegevens

Vraag / opmerking

ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.