Elektrische installaties

Elektrische installaties

Voor ontwerp, aanleg en onderhoud van elektrische installaties is Quist Elektra een fijne partner. Nieuwe ontwikkelingen volgen wij op de voet. Denk aan de opkomst van led-verlichting of de snelle doorontwikkeling van domotica. De toepassingen voor woningen en bedrijven worden steeds slimmer en kunnen worden aangestuurd via internet. Laat ons weten waarover u droomt (of al een beslissing hebt genomen). Alles wat met data-netwerken, verlichting, telefoons, radio en tv te maken heeft, is bij ons in goede handen. En nog iets. Uw installatie kan soms ook nog aangepast worden als u net een nieuwe keuken of badkamer hebt laten installeren. .

Projecten

Over Quist Elektra

Persoonlijk contact en kwaliteit staan voorop

Quist Elektra is een klein en snel schakelend installatiebedrijf voor intercom, elektrische installaties, vloerverwarming en automatische deuren. Wij zijn actief sinds 2002 en werken voor particulieren, VvE's en bedrijven. De regio Haaglanden is ons werkgebied. Meedenken is ons handelsmerk. Lees verder »

Contact opnemen

Voor vragen nemen wij natuurlijk graag de tijd. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Een e-mail sturen kan ook. Klik hieronder voor ons contactformulier en vraag wat u maar wilt over onze elektrotechnische oplossingen.

naar het contactformulier

Quist Elektra
Meppelrade 179
2544 XP Den Haag
Tel: 070-3062607

KVK: 27251164
BTW-nummer: NL001711979B33

onderwerp

uw gegevens

Vraag / opmerking

ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.