Automatische deuren

Automatische deuren

Onze JMD-deurautomaten zijn een goed koppel met de intercom. Automatische deuren zijn een uitstekende oplossing voor de hoofdingang van een appartementencomplex. Voor minder-validen zijn automatische deuren vaak uiterst handig. Zowel draaideuren als schuifdeuren zitten in ons portfolio. Onze elektrische deurautomaten zijn soepel en geruisloos toe te passen op binnen- en buitendeuren, bestaande en nieuwe deuren. Ze zijn te bedienen met intercoms, afstandsbedieningen, schakelaars of met een kleine tag aan uw sleutelbos. Wilt u meer weten? Bel ons voor vrijblijvend overleg.

Projecten

Over Quist Elektra

Persoonlijk contact en kwaliteit staan voorop

Quist Elektra is een klein en snel schakelend installatiebedrijf voor intercom, elektrische installaties, vloerverwarming en automatische deuren. Wij zijn actief sinds 2002 en werken voor particulieren, VvE's en bedrijven. De regio Haaglanden is ons werkgebied. Meedenken is ons handelsmerk. Lees verder »

Contact opnemen

Voor vragen nemen wij natuurlijk graag de tijd. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Een e-mail sturen kan ook. Klik hieronder voor ons contactformulier en vraag wat u maar wilt over onze elektrotechnische oplossingen.

naar het contactformulier

Quist Elektra
Meppelrade 179
2544 XP Den Haag
Tel: 070-3062607

KVK: 27251164
BTW-nummer: NL001711979B33

onderwerp

uw gegevens

Vraag / opmerking

ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.