Intercom

Intercom

Voor geluid en beeld zit u bij ons goed. Audio-intercom kunt u bij ons laten vervangen door video-intercom (en daadwerkelijk zien wie er voor de deur staat). De mogelijkheden zijn breed: van een eenvoudig audio-intercomsysteem met één beldrukker tot uitgebreide video-intercomsystemen voor meerdere gebruikers met complete bedieningspanelen bij de voordeur en een mooi vormgegeven binnentoestel met weinig of juist veel functionaliteit.

Intercom wordt veel gebruikt voor portiekwoningen en appartementencomplexen, door particulieren en VvE’s. Daarbij heeft Quist Elektra oog voor nieuwe toepassingen. (Natuurlijk kunnen wij de intercom koppelen aan uw smartphone.) Vertel ons wat u wilt. Samen met u vinden wij voor iedere situatie de juiste oplossing.

Projecten

Over Quist Elektra

Persoonlijk contact en kwaliteit staan voorop

Quist Elektra is een klein en snel schakelend installatiebedrijf voor intercom, elektrische installaties, vloerverwarming en automatische deuren. Wij zijn actief sinds 2002 en werken voor particulieren, VvE's en bedrijven. De regio Haaglanden is ons werkgebied. Meedenken is ons handelsmerk. Lees verder »

Contact opnemen

Voor vragen nemen wij natuurlijk graag de tijd. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Een e-mail sturen kan ook. Klik hieronder voor ons contactformulier en vraag wat u maar wilt over onze elektrotechnische oplossingen.

naar het contactformulier

Quist Elektra
Meppelrade 179
2544 XP Den Haag
Tel: 070-3062607

KVK: 27251164
BTW-nummer: NL001711979B33

onderwerp

uw gegevens

Vraag / opmerking

ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.