Na vele jaren actief te zijn geweest als elektromonteur bij diverse bedrijven, ging Bert Quist in 2002 voor zichzelf aan de slag. Quist Elektra was geboren, een kleinschalig, snel schakelend en flexibel meedenkend installatiebedrijf voor particulieren, VvE's en bedrijven in de regio Haaglanden.

Bert Quist is nog steeds blij met zijn keuze: “Als zelfstandig ondernemer geniet ik enorm van de vrijheid en van het contact met mijn klanten. En ik hou ervan om samen met de klant tot een plan te komen en iets moois neer te zetten. Ik ben wellicht niet de goedkoopste maar mijn klanten kiezen voor mij omdat ik altijd met hen meedenk.” Quist Elektra staat voor vakmanschap en klantvriendelijkheid. Het bedrijf levert een breed scala aan diensten.

Ruime ervaring en brede kennis zorgen voor een uitstekende kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. En de technische ontwikkelingen staan nooit stil. Quist Elektra volgt de nieuwste energiezuinige toepassingen op de voet.

Projecten

Contact opnemen

Voor vragen nemen wij natuurlijk graag de tijd. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Een e-mail sturen kan ook. Klik hieronder voor ons contactformulier en vraag wat u maar wilt over onze elektrotechnische oplossingen.

naar het contactformulier

Quist Elektra
Meppelrade 179
2544 XP Den Haag
Tel: 070-3062607

KVK: 27251164
BTW-nummer: NL001711979B33

onderwerp

uw gegevens

Vraag / opmerking

ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden.